Hakkebøf med sellerifritter og blomkålsbearnaise

Blomkålsbearnaisen er hurtigt gået hen og blevet en favorit når der virkelig skal smovses. Det gode ved den er at den også er ret nemt at lave. Her til aften stod den så på hakkebøffer med sellerifritter, grønne bønner, broccoli og blomkålsbearnaise.

Opskriften på saucen er blevet efterspurgt efter en middag i sidste uge, hvor den blev serveret, så det er vist på tide at få den op her.

 

Blomkålsbearnaise
Serves 4
Lækker bearnaise sauce der kan laves i en håndevending.
Write a review
Print
Cook Time
20 min
Cook Time
20 min
Ingredients
  1. 200 g Blomkål
  2. 1 Skalotteløg
  3. 100 g Smør
  4. 2 Pasteuriserede Æggeblommer
  5. 2 spsk Estragon
  6. 1 spsk Bearnaise Essens
  7. Salt og Peber
Instructions
  1. Skær blomkål og løget i grove stykker og kog det i ca. 15 min.
  2. Smelt smøret
  3. Held vandet fra blomkål og løg og blend det sammen med det smeltede smør og æggeblommer. Blend det indtil saucen ikke længere er klumpet.
  4. Tilsæt estragon og essens, blend videre og smag til med salt og peber.
Nem LCHF http://www.nem-lchf.dk/

Skriv et svar