Jordbær yoghurt med nøddeknas

Jeg er begyndt at lave min egen frugt yoghurt, så det ikke er så tungt at spise ren 10% græsk yoghurt. En bøtte giver nok til alle hverdagene og så står den klar i køleskabet om morgenen så man ikke skal bruge alt for megen tid når der er travlt om morgenen. Dertil har jeg lavet noget nøddeknas for at give lidt mere bid.

Jordbær yoghurt med nøddeknas
Yields 5
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
25 min
Total Time
30 min
Prep Time
5 min
Cook Time
25 min
Total Time
30 min
Jordbær yoghurt (ca. 5 portioner)
  1. 1kg Græsk Yoghurt 10%
  2. 5 Frosne Jordbær
  3. 1½ spsk Agave Sirup
Nøddeknas (ca. 10 portioner)
  1. 200gr blandede nødder - Fx valnødder, mandler, hasselnødder, pecannødder, paranødder
  2. 1 spsk Sukrin Gold
  3. 1 spsk Kokosolie
  4. ½ tsk Vaniljepulver
Instructions
  1. Forvarm ovnen til 150 grader varmluft.
  2. Hak nødderne efter behag. Jeg kan godt lide mine godt hakkede. Bland med sukrin, olie og vaniljepulver.
  3. Fordel massen på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag ovnen i ca. 25 min. Tag dem gerne ud før hvis de får for meget farve.
  5. Mens nødderne bages kan yoghurten laves.
  6. Blend alle ingredienserne sammen og kom tilbage i yoghurt bøtten.
Notes
  1. Jeg blender også 5 spsk Lecithin Granulat sammen med yoghurten så jeg ikke glemmer den i hverdagen.
  2. 200gr yoghurt og 20gr nøddeknas indeholder ca. 500 kcal.
Nem LCHF http://www.nem-lchf.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *