Jordbær yoghurt med nøddeknas
Jeg er begyndt at lave min egen frugt yoghurt, så det ikke er så tungt at spise ren 10% græsk yoghurt. En bøtte giver nok til alle hverdagene og så står den klar i køleskabet om morgenen så man ikke skal bruge alt for megen tid når der er travlt om morgenen. Dertil har jeg lavet noget nøddeknas for at give lidt mere bid.
![](https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/14134685_979738478805283_1308812858_n.jpg)
Jordbær yoghurt med nøddeknas
2016-08-30 17:31:30
![](https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/14134685_979738478805283_1308812858_n.jpg)
Yields 5
Prep Time
5 min
Cook Time
25 min
Total Time
30 min
Jordbær yoghurt (ca. 5 portioner)
- 1kg Græsk Yoghurt 10%
- 5 Frosne Jordbær
- 1½ spsk Agave Sirup
Nøddeknas (ca. 10 portioner)
- 200gr blandede nødder - Fx valnødder, mandler, hasselnødder, pecannødder, paranødder
- 1 spsk Sukrin Gold
- 1 spsk Kokosolie
- ½ tsk Vaniljepulver
Instructions
- Forvarm ovnen til 150 grader varmluft.
- Hak nødderne efter behag. Jeg kan godt lide mine godt hakkede. Bland med sukrin, olie og vaniljepulver.
- Fordel massen på en bageplade med bagepapir.
- Bag ovnen i ca. 25 min. Tag dem gerne ud før hvis de får for meget farve.
- Mens nødderne bages kan yoghurten laves.
- Blend alle ingredienserne sammen og kom tilbage i yoghurt bøtten.
Notes
- Jeg blender også 5 spsk Lecithin Granulat sammen med yoghurten så jeg ikke glemmer den i hverdagen.
- 200gr yoghurt og 20gr nøddeknas indeholder ca. 500 kcal.
Nem LCHF http://www.nem-lchf.dk/