Gluten-fri tortillas

Noget vi er ret vilde med herhjemme er fajitas. Dertil hører desværre tortillas og de er normalt ikke LCHF venlige eller gluten-fri. Der findes nogle “low carb” produkter som kan købes på nettet, men de er forholdsvis dyre og er heller ikke brugbare hvis man er på striks LCHF.

Derfor måtte jeg i laboratoriet og se om jeg ikke kunne lave et LCHF venligt alternativ. Det synes jeg er lykkes meget godt og derfor skal opskriften på gluten-fri tortillas selvfølgelig deles med jer.

Gluten-fri tortillas
Yields 8
Et lækkert fladbrød der kan bruges til bl.a. wraps, quesadillas, fajitas eller som en almindelig madpandekage.
Write a review
Print
Total Time
30 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. 1½ dl Kokosmel
  2. 1 dl Sesammel
  3. 4 spsk FiberHusk
  4. 1 dl Kokosolie
  5. ½ tsk Chili pulver
  6. ¼ tsk Hvidløgspulver
  7. ¼ tsk Spidskommen
  8. ½ l Kyllingeboullion
Instructions
  1. Rør de tørre ingredienser sammen.
  2. Tilsæt kokosolie og rør sammen.
  3. Kog ½ l vand og opløs en boullionterning vandet.
  4. Hæld kyllingeboullion brødmassen i og rør godt, evt. med håndmixer eller foodprocesser.
  5. Del dejen i 8 dele og rul de enkelte stykker fladt. Brug en kageform el.lign. til at skære dejen rund.
  6. Kom stykkerne på en middelvarm pande én ad gangen og vend efter et par minutter eller når de har fået lidt farve.
Notes
  1. Er man ikke så meget til spidskommen så kan det sagtens undlades.
Nem LCHF http://www.nem-lchf.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *