Avocado rejecocktail

Avocado Rejecocktail
Serves 2
Lækker rejecocktail med hjemmelavet Mary Rose sauce
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Prep Time
10 min
Ingredients
  1. 1 Avocado
  2. 100 g Rejer
Mary Rose sauce
  1. 50 g Ketchup (sukkerreduceret eller hjemmelavet)
  2. 50 g Mayonaise (gerne hjemmelavet)
  3. Saft fra ½ Citron
  4. 2 tsk Worcestershire Sauce
  5. Salt og Peber
Instructions
  1. Del avocadoen i to og skræl begge dele. Skær den i skiver på langs. Evt. undgå at skære helt igennem ved toppen.
  2. Bland ketchup og mayonaise godt. Kom de resten af ingredienserne til saucen. Smag til med salt og pebber.
  3. Anret på tallerken eller i glas.
Notes
  1. Hold gerne lidt igen med citron saften, hvis saucen skal være mere cremet.
  2. Kan også serveres med snittet iceberg salat.
Nem LCHF http://www.nem-lchf.dk/

Skriv et svar